Välkommen som medlem i Mattecentrum!

Mattecentrum är en ideell förening som ger barn och unga gratis läxhjälp i matte. Medlemskapet är helt kostnadsfritt för både barn och vuxna och gäller för innevarande kalenderår.

Vi visar aldrig dina personuppgifter publikt och delar dem inte med våra sponsorer och partners. Läs mer om vår personuppgiftspolicy.

För att bli medlem i Mattecentrum behöver du ange ditt personnummer eller samordningsnummer (anges i fältet ovan), detta gäller oavsett om du är barn eller vuxen. Anledningen är att vi behöver knyta varje medlemskap till en faktisk person.

Du får inte ange någon annans personnummer eller samordningsnummer (ej heller förälder eller syskon), gör du det begår du olovlig identitetsanvänding, vilket kan vara straffbart. Vi polisanmäler alla fall av olovlig identitetsanvändning.

Har du frågor om medlemskap i Mattecentrum eller saknar personnummer/samordningsnummer, kontakta medlem@mattecentrum.se

Bli medlem

Tack för att du ansökt om medlemskap!

Vi har skickat ett mejl till dig med en verifieringslänk.

Klicka på verifieringslänken för att bekräfta ditt medlemskap. När du bekräftat ditt medlemskap är du medlem i Mattecentrum.

Har du inte fått något mejl? Kontrollera så att det inte hamnat i skräpfoldern. Kontakta oss på medlem@mattecentrum.se om du har problem.

Tack för att du ansökt om medlemskap!

Vi har skickat ett mejl till din förälder med en verifieringslänk. Din förälder måste klicka på länken för att godkänna att du blir medlem i Mattecentrum.

När din förälder godkänt skickar vi ett mejl till dig med en verifieringslänk. Klicka på länken för att bekräfta ditt medlemskap. När du bekräftat ditt medlemskap är du medlem i Mattecentrum.

Har ni inte fått några mejl? Kontrollera så att det inte hamnat i skräpfoldern. Kontakta oss på medlem@mattecentrum.se om du har problem.